Over ons

Alicanta is een handelsnaam van Milo Euro Trade en is hét adres voor exclusieve Spaanse olijfolies. Alicanta is opgericht in 2015 en is producent en importeur van topkwaliteit olijfolie uit de bergen in de regio Alicante in Spanje.

De bergen van Alicante zijn een ideale omgeving voor het produceren van olijfolie van de hoogste kwaliteit. Het mediterrane microklimaat brengt een optimale smaak, aroma en gezonde eigenschappen voort.

De olijfgaarden van Alicanta zijn gelegen op 50 kilometer afstand van de Middellandse Zee, omgeven door kersen- en amandelbomen en de aroma’s van rozemarijn, tijm, salie, bonenkruid en al die kruiden die onze olijfolie de heerlijke eigenschappen meegeven. Onze olijfgaarden geven de beste olijven, uitsluitend op basis van water, zon, aarde en de kennis die al generatie op generatie over gaan.

Wij produceren olijfolie met veel respect voor de natuurlijke omgeving en hun ecosysteem. Hierdoor ontstaat er een unieke kwaliteit olijfolie met een aangename, herkenbare smaak. Essentieel in iedere maaltijd en gezonde levensstijl.

Nederland gezonder maken
Onze missie is Nederland gezonder maken middels het integreren van onze gezonde olijfolies in de leefstijl van onze klanten. Olijfolie verbetert de levensverwachting en de kwaliteit van leven door de natuurlijke bijdrage van voedingsstoffen.

Olijfolie is een noodzakelijk bestanddeel voor een complete en gezonde voeding en het plezier van een goede maaltijd. Olijfolie is niet alleen supergezond, maar het kan u ook helpen bij het verzorgen van het lichaam en helpt bij de genezing van wondjes en insectenbeten.

Alicanta – de bondgenoot van een gezonde levensstijl!

Contact


Hakselseweg 17C
6713 KT  Ede
Nederland

T.  085 – 30 37 199
E.  info@alicanta.nl

KvK  55227716
BTW  NL172118049B01