;

Olijfolie voor de retail

De beste Spaanse olijfolie voor uw winkel

Olijfolie voor de retail

Onze geïmporteerde Spaanse olijfolie uit de bergen in de regio Alicante is van de hoogste kwaliteit, smaakt fantastische en heeft een zeer aantrekkelijke prijs. Bij de samenstelling van ons assortiment hebben wij rekening gehouden met de vraag van consumenten maar ook zeker van onze retailklanten.

Met onze prachtige, handzame glazen flessen olijfolie, voor het gebruik in de koude en warme keuken, biedt u uw winkelbezoeker een ruimte keuze aan prachtige olijfolies. Of u nou een delicatessenwinkel, een kaaswinkel, wijnwinkel, notenbar of bakkerij heeft, met onze olijfolie van exclusieve kwaliteit biedt u uw klanten de mogelijkheid hun gerechten nog beter op smaak te brengen.

Betrokken bij uw winkel

Door onze hoge betrokkenheid bij het productie proces – wij zijn regelmatig te vinden in de olijfolie fabriek en hebben een vestiging in Alicante – in combinatie met onze passie voor het vloeibare goud, kunnen wij u helpen uw klanten perfect te informeren over olijfolie. Ook bieden wij hulp om de juiste keuze te maken uit ons assortiment olijfolie.

Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke benadering. We brengen graag onze passie aan u over zodat ook u uw gasten kan informeren over de vele voordelen en gezonde eigenschappen van de superieure olijfolies uit Alicante.

Het kiezen van de juiste olijfolie doen wij, samen met u, op basis van beschikbare schapruimte, margedoelstellingen, winkelbeleving en de classificatie van uw klanten en doelgroepen.

Olijfolie voor in uw winkel en op de toonbank

Bent u op zoek naar een heerlijke, gezonde, exclusieve maar betaalbare olijfolie voor uw klanten? Dan zijn de exclusieve en stijlvol vormgegeven glazen flessen Extra Virgen olijfolies van El Tendre uitstekend geschikt voor in uw winkel. Deze eye-catchers onderstrepen de exclusiviteit van uw assortiment, hebben een relatief hoge verkoopadviesprijs en zijn natuurlijk heerlijk van smaak.

De Extra Virgen olijfolies hebben een rijk aroma en zijn zeer gezond. In uw winkel wilt u natuurlijk uw klanten verwennen met de lekkerste producten, maar wist u dat olijfolie ook ontzettend gezond is? Wij helpen u graag met de juiste informatie om uw klanten perfect te informeren over de gezonde eigenschappen van de olijfolies van Alicanta.

Wij onderscheiden twee soorten olijfolies : olijfolie voor de koude keuken en olijfolie voor de warme keuken.

Olijfolie horeca

Beste koud te gebruiken

Olijfolie van eerste persing met een zeer lage zuurgraad, de ‘extra vierge’ of ‘extra virgen’ kwaliteit, heeft een zeer uitgesproken en heerlijk aroma. Vanwege de fijne smaak is deze het beste koud gebruiken, zoals in salades en dressings. Onze Extra Virgen olijfolies hebben geen smaakafwijkingen, smaken fruitiger en hebben vaak een uitgesproken smaak als het gaat om de diverse aroma’s. Bovendien is de Extra Virgen olijfolie rijk aan vitamine E, A en D, heeft het een zeer groot gehalte aan polyfenolen en anti-oxidanten en heeft daarmee zeer gunstige eigenschappen voor de gezondheid van klanten.

Speciaal voor exclusieve delicatesse winkels hebben wij Extra Virgen olijfolies in extra luxe verpakkingen van 2 liter, 3 liter en 5 liter.

Olijfolie voor de warme keuken

In uw assortiment dient u naast de hoogste kwaliteit Extra Virgen olijfolie ook een mooi assortiment met Virgen olijfolies te kunnen etaleren. Olijfolie is met een rookpunt rond de 210 °C uitermate geschikt voor alle warme keukendoeleinden : koken, braden, bakken, wokken of frituren. Omdat bij verhitting smaak, aroma en gezonde eigenschappen verloren kunnen gaan zou zonde zijn om deze superieure olijfolie te gebruiken in de warme keuken. Hiervoor kunt u uw klanten het beste de “Virgen” olijfolies adviseren.
Gebruik hiervoor een van onze “Virgen” olijfolies.

Olijfolie proeverij

Bent u een winkelier en op zoek naar mooie producten om het assortiment van uw winkel mee uit te breiden? Neem dan contact met ons op voor een exclusieve olijfolie proeverij. Wij laten u dan geheel vrijblijvend al onze olijfolies zien en proeven bij u op locatie. Laat uw verrassen door de rijke smaken en de gunstige prijzen van onze Spaanse olijfolies. Maak vandaag nog een afspraak door het contactformulier in te vullen.

Olijfolie als superfood

De superfood trend is niet meer weg te denken. De kracht van deze trend zit hem in de behoefte van specifieke doelgroepen om gezonder te leven. Terug naar simpele producten zonder toevoegingen, puur en rauw (rawfood) uit de natuur. Exclusieve olijfolie van hoge kwaliteit past perfect in deze trend. Olijfolie kan met recht worden gezien als een superfood en is kerngezond. Extra Virgin olijfolie is rijk aan vitamine E, A en D. Bovendien heeft het een zeer groot gehalte aan polyfenolen en anti-oxidanten. Heeft u wel eens gedacht om olijfolie als superfood te verkopen in uw winkel? Onze olijfolies passen perfect in behoefte van consumenten om gezonder en bewuster te eten. Interesse? Wij helpen en sparren graag met u over hoe onze olijfolies de gezondheid van uw klanten verder kunnen bevorderen.

Speciale horeca prijzen

Onze olijfolies zijn voor winkeliers extra voordelig. Wilt u graag weten tegen welke prijzen wij u onze olijfolies kunnen leveren? Neem dan contact met ons op via e-mail om onze prijslijst op te vragen.

Wilt u graag direct bestellen op onze webshop? Vraag dan of wij uw account kunnen omzetten zodat u kunt profiteren van onze voordelige en heerlijke olijfolies.

Kies ook voor de olijfolie van Alicante

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Is uw interesse gewekt in onze olijfolies? Dan wordt het zeker tijd om te zien, ruiken, voelen en proeven. Neem contact met ons op. Wij komen graag bij u op bezoek om onze olijfolies te laten zien (en proeven).