;

Olijfolie voor de horeca

Een ultieme smaakbeleving voor uw gasten

Olijfolie voor de horeca

Onze geïmporteerde Spaanse olijfolie uit de bergen in de regio Alicante is van de hoogste kwaliteit, smaakt fantastische en heeft een zeer aantrekkelijke prijs. Met de samenstelling van ons assortiment en de daarbij behorende verpakkingen zijn mede afgestemd op onze klanten in de horeca. Zo hebben wij naast onze prachtige, handzame glazen flessen olijfolie voor op tafel en buffet, ook grootverpakkingen voor het gebruik in de koude en warme keuken. Of u nou een (top)restaurant heeft, een foodtruck of een cateringbedrijf heeft, met onze olijfolie van exclusieve kwaliteit brengt u uw gerechten nog beter op smaak.

Betrokken bij uw keuken

Door onze hoge betrokkenheid bij het productie proces – wij zijn regelmatig te vinden in de olijfolie fabriek en hebben een vestiging in Alicante – in combinatie met onze passie voor het vloeibare goud, kunnen wij u helpen de juiste keuze te maken uit onze olijfolies om uw gasten nog beter te laten genieten van de heerlijke gerechten die uw keuken verlaten. Bij ons kunt u rekenen op een persoonlijke benadering. Samen verkennen wij uw gerechten, keuken en kiezen daarbij de juiste olijfolies. We brengen graag onze passie aan u over zodat ook u uw gasten kan informeren over de vele voordelen en gezonde eigenschappen van de superieure olijfolies uit Alicante.

Het kiezen van de juiste olijfolie doen wij, samen met u, op basis van de gewenste smaak maar ook op basis van de toepassing.

Olijfolie voor op tafel in uw restaurant

Bent u op zoek naar een heerlijke, gezonde en betaalbare olijfolie voor op tafel? Dan zijn de exclusieve en stijlvol vormgegeven kleine glazen flessen extra virgen olijfolies van El Tendre uitstekend geschikt voor in uw restaurant. Deze eye-catchers zijn heerlijk van smaak en uitstekend geschikt als aanvulling van uw broodplank of om uw salades te verrijken.

Olijfolie horeca

Extra Vierge olijfolie is het beste koud te gebruiken

Olijfolie van eerste persing met een zeer lage zuurgraad, de ‘extra vierge’ of ‘extra virgen’ kwaliteit, heeft een zeer uitgesproken en heerlijk aroma. Vanwege de fijne smaak is deze het beste koud gebruiken, zoals in salades en dressings. Onze Extra Virgen olijfolies hebben geen smaakafwijkingen, smaken fruitiger en hebben vaak een uitgesproken smaak als het gaat om de diverse aroma’s. Bovendien is de Extra Virgen olijfolie rijk aan vitamine E, A en D. Tevens heeft het een zeer groot gehalte aan polyfenolen en anti-oxidanten en heeft daarmee zeer gunstige eigenschappen voor de gezondheid van uw gasten.

Speciaal voor gebruik in de keuken hebben wij Extra Virgen olijfolies in grootverpakkingen van 2 liter, 3 liter en 5 liter. Onze grootverpakkingen zijn verkrijgbaar in stalen blik of in handige plastic flessen.

Het zou zonde zijn om deze superieure olijfolie te gebruiken voor de warme keuken. Hiervoor kunt u beter de “Virgen” olijfolies gebruiken.

Olijfolie proeverij

Bent u een horeca ondernemer of werkzaam in de keuken en bent u op zoek naar een ultieme smaakbeleving voor uw gasten? Neem dan contact met ons op voor een exclusieve olijfolie proeverij. Wij laten u dan geheel vrijblijvend in uw omgeving (restaurant, café) al onze olijfolies zien en proeven. Laat uw verrassen door de rijke smaken en de gunstige prijzen van onze Spaanse olijfolies. Maak vandaag nog een afspraak door het contactformulier in te vullen.

Blurring – olijfolie over de toonbank

De klassieke grenzen tussen horeca en winkels vervagen. De kracht van deze branchevervaging, tegenwoordig blurring genoemd, zit o.a. in de doelgroepbenadering. Door het toevoegen van horeca aan kleding, kunst, kapper of sieraden worden gelijkgestemden getrokken, met een interesse voor het desbetreffende product. Maar het kan ook andersom. Als horeca ondernemer kunt u ook een retailfunctie opnemen. Heeft u wel eens gedacht om kookboeken, olijfolie, wijn, taarten of delicatessen te verkopen aan uw gasten? Het aantal horeca ondernemers dat producten verkoop aan zijn gasten via een webshop of in een ruimte die afgesloten is van het restaurant neemt toe. Onze olijfolies passen perfect in deze blurring trend en bieden u een kans om de share-of-wallet bij uw gasten te verhogen. Interesse? Wij helpen en denken graag met u mee over dit concept en welke rol wij daarin kunnen betekenen.

Speciale horeca prijzen

Onze olijfolies zijn voor horeca grootgebruikers extra voordelig. Wilt u graag weten tegen welke prijzen wij u onze olijfolies kunnen leveren? Neem dan contact met ons op via e-mail om onze prijslijst op te vragen.

Wilt u graag direct bestellen op onze webshop? Vraag dan of wij uw account kunnen omzetten zodat u kunt profiteren van onze voordelige en heerlijke olijfolies.

Kies ook voor de olijfolie van Alicante

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Is uw interesse gewekt in onze olijfolies? Dan wordt het zeker tijd om te zien, ruiken, voelen en proeven. Neem contact met ons op. Wij komen graag bij u op bezoek om onze olijfolies te laten zien (en proeven).